Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

         2010 Ősz - 4 éves lettem és OVIS!

 

  Kép Hát nénik és bácsik, piciny lány létemre nagy, komoly döntést hoztam a minap. Ugye az nem meglepi, hogy én még nem nagyon tudok ákom-bákomokon kívül mást írni. Eddig anyuci írogatta, de mint ahogy az újdonságokban már értesülhettek róla, áprilisban jön a kis tesóm! Anyunak meg egyre nagyobb a pocakja, meg persze velünk is sok dolog van még, nem vagyunk mindig földre szállt angyalokJ Szóval nem nagyon hagyunk időt szegénynek, hogy írogasson. Ezért úgy dumcsiztuk meg, hogy 3 havonta fog mostantól írogatni anyuci, összefoglalva az elmúlt hónapokat. Mit szólnak? Szerintem ez így mindenkinek jó lesz. Anyucika sem mérgelődik, hogy nem jut a géphez, apucika sem macerálja anyucit, hogy miért nem ír pár sort és a nénik bácsik is hallhatnak azért újakat.

 

Nos, a nyaralás emléke még elevenen él bennem, de a nyakicámon van már az új izgalom, 4 ÉVES LETTEM!!! Ez annyira izgalmas. Torta, meglepetés, buli.....nagyon csípem. KépA legizgalmasabb amikor öcsikével az orrunk hegyéig csokisak meg krémesek vagyunk. Jaj, hát a gyerek piáról meg nem is beszélve. Azt hiszem, hogy már van fogalmam hogyan is fogok élni ha majd végre én is néni leszek. Mindig pezsgővel megyek fürödni egy kemény "Duplos nap" után. Ez már egészen biztos. Még azt szeretem nagyon a szülinapokban meg a névnapokban meg minden ünnepben amikor ajándékot kapunk, hogy jó nagy a családunk. A két mami, apuci tesója, anyuci tesója, anyuciékKép. Mindenki hoz valami meglepit, nagyon izgi....Öcsike meg olyan izgatott lesz, hogy egyből azt hiszi neki van szülinapja és azonnal lenyúlja a cuccaimat. Na akkóóóó vannak ám csaták. Azért nagyon szeretjük egymást ám, anyuciék mindig segítenek eldönteni a meccset.

 

Idén még azért is volt nagyon különleges a szülinapom, mert még Kép 30-an megköszöntöttek azokon kívül akik eddig is. Ők az ovis társaim voltak. IGEN kérem szépen nagy, okos nővérke és nagy okos OVIS LETTEM! Jújjjjjj ez nagyon buli ám! Minden reggel anyuci és amikor csak lehet apuci visz az oviba. Néha persze öcsike is elkísér. Még ott aludni nem szeretek, de egészen az alvásig ott vagyok. A legjobbak amit mindig mesélek anyucéknak is mikor kérdezik, hogy milyen volt a napom, azok az ebédek. Nagyon jókat szoktam reggel is meg délben is flamózni. Na de még egy kicsit a szülinapomról. Nagyon-nagyon jó napocska volt. Anyuci, apuci és öcsike is elkísért. Kép Öcsike mindig jól szokott járni, mert mindegy hogy éppen szülinap van vagy mást ünneplünk, öcsikét  mindig leültetik az óvó nénik és ő is velünk eszik, iszik, mulatozik. Szóval nagy buli volt. Lekapcsolta Rózsa néni a lámpát és bekapcsolta a Boldog Születésnapot című dalt. Minden ovis társam egyszerre énekelte nekem és tapsoltak nekem. Kaptam nagy-nagy tortát.

 

Kép

            NÉZD MEG A RÖVID SZÜLINAPI VIDEÓM

                                 klikkelj a kamera ikonra!

>