Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 Tavasz - Végre újra játszótér!

 naplo-copy.jpg

A tél lassacskán végetért. Ahogy említettem kissé betegesen de a karácsonyt is megünnepeltük a kis családunkkal. Lényeg, hogy sok-sok finomság volt miből a végén azért csak tudtunk csipegetni és hát azért a télapó idén is kitett magáért karácsonykor :-)

img_7853.jpg

A tavasz az azért egy nagyon jó része az évnek mert hát jó szánkózni meg hógolyózni meg hóembert építeni, de azért a jó kis játszótér az utánozhatatlan. A csúszda, homokozó, hinta......jujjjjjj, imádom én is meg a Dodóka is meg Miácska is. Van a közelünkben egy szuper kis hely, Zsolnay-negyednek hívják. Apuci mikor nem dolgozik vagy csak egy fél napocskát, akkor mindig elvisz minket. Én azt azért szeretem különösen, mert nem csak csuda érdekes és jópofa játékok vannak, hanem apucinak van egy keresztlánykája akinek a nagymamája és nagypapája régi cukrokat, édességeket készít. 

img_7865.jpg

Meg is szoktuk nézni, hogy hogyan csinálják. És nagyon nagyon finom csak kicsit kemény :-) Persze nem csak játszótér van a világon :-) Egyik hétvégén amikor szépen sütött a napocska akkor a család meg az én kis barátnőm

img_7809.jpg

 Esztike felkerekedtünk és felmentünk a Mecsekre. A legjobb hely ahol kirándulni lehet, azonban mi nem csupán kirándultunk hanem egyenesen az állatkerbe mentünk. Jujjjj, micsoda kaland volt. A kecske gidák ott ugándoztak közöttünk, láttuk a víziló hatalmas száját nyitva. Tele volt csupa jókedvvel és vidámsággal a nap.Szóval a tavasz az jó, Anyuciék születésnapja minden évben jó nagy családi buli szokott lenni, mert ugye ahogy már sok sok sok sok alkalommal leírtam, egy  és ugyanazon a napon születtek csak pár év különbséggel. A mi kis családunkban ez amolyan hagyomány :-) Dodóka és 

img_8109.jpg

Miácska is egy napon született. Mindketten április 14-én látták meg a napvilágot, Dodóka ugye 2008-ban, Miácska pedig 2011-ben. Szerintem ez nagyon mókás és szép esemény.A közös születésnapi bulik mindig olyan jól sikerülnek, vidámak és tele van jó barátokkal. Meg az is tök jó, hogy többször is ünnepelünk. Elöszőr is Anyuciék köszöntenek meg minket. Sokszor Mányoki mamikáék a szülinapunk elötti nap eljönnek meghúzni a fülecskénket, aztán az oviban is énekelnek nekünk az ovistársaink végül meg Gyuri papa és Kati mamáék köszöntenek meg. Szóval nagy buli :-)