Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

 

 

 

 

 

                               Kép

 KépKépKép  Kép                                   1999 - 2002       2003 - 2004      2004 - 2005            2005

 

 

     

 1999-ben kezdődött minden, amikor apuci felszállt egy 77 000 tonnás (az biztos sok), 15 emeletes (biztos csak kamuzott, mikor mesélte) hófehér csónakra, aminek az volt a neve, hogy a NAP HERCEGNŐJE. Bácsiknak meg néniknek vitte a flamót olyan nagy konyhaféléből, olyan nagy ebédlőfélébe.

Anyucival ugyanezen a csónakon találkozott 1 évvel később, 2000. őszén. Igaz, csupán 40 kilométerre lakott egymástól anyuci meg apuci, mert hát anyuci nagymányoki, apuci meg pécsi, de 14 000 km-t kellet hajókázniuk, hogy találkozzanak. Mókás, nem? Mind a ketten ugyanazt dolgozták ott. Messze Alaszkában történt mindez, azután meg lementek a Karib-tengerre.

2001-ben anyucinak már elég sokat fájdogált a háta a nehéz tányérok miatt, ezért úgy döntött, elmegy és inkább a hajón lévő boltocskában fog dolgozni. Így is lett, apucikám hát egyedül maradt abban a nagy ebédlőben.

2002-ben apucinak kezdett nagyon elege lenni a nagy ebédlőből meg hogy keveset látja az anyucit, ezért gondolt egyet, és ő is átjelentkezett a boltocskába. Sokat járt az elején a kajáztatás után anyucinak segíteni a boltba, és reménykedett, hogy legközelebb már együtt lakhatnak megint egy szobában, és egy helyen dolgozhatnak.

2003-ban megvalósult, amit anyuci és apuci szerett volna, végre újra együtt laktak és dolgoztak. Azt mondták, sok boltocska van egy ilyen ladikon. Van ajándék, sprotruházat, elegáns ruházat, ékszer, parfüm meg kristálybolt. Apucika a ruhaboltban, anyuci pedig a kristályboltban dolgozott.

2004-ben teljesült apuci nagy álma és meghívta a nagymamit és nagypapit, akarom mondani az ő apuciját és anyuciját utazni arra a nagy csónakra. Együtt mentek körbe-körbe Európában. Izgalmasan hangzik,  ugye?

2005-ről mindig nagyon sokat mesél apuci, mert nagyon-nagyon sok minden történt. Először is tavasszal elutaztak Dél-Afrikába (az nagyon messze van ám), felszálltak egy pici csónakra és nagyon szerettek ott lenni. Anyuci azt mesélte, hogy annak a hajónak egy angol herceg néni, Diana adta a nevét. Aztán meg még ugyanebben az évben anyuciék búcsúztatták el ezt a hajót, mert eladták. Az utolsó útra elkísérte őket Mama meg Papa is (anyuci szülei). Szerződésük végén Londonban - ahol nagyon sokat esik az eső - szálltak partra apuciék és ott is maradtak kicsit pihizni. Nagyon sok szép képet csináltak ám.. Végül pedig a leges-legnagyobb dolog ami 2005-ben történt, anyuci és apuci összeházasodtak Alaszkában, pont ahol megismerkedtek: az aranyásók kicsi városkájában. Ja és persze még az év utolsó napjaiban megalkottak engem.

Nos, bevallom, nagyon röviden meséltem el mindazt, ami történt velük abban a közel 7 évben, amíg azokon a csónakokon dolgoztak messzi-messzi az otthonuktól és az ő anyucijuktól és apucijuktól. Azonban ezekről a történetekről és időszakokról mind-mind láthattok ám képeket is. Csak klikkeljetek rá fent a nagy hajós kép alatt lévő kicsi hajós képekre, mert azok gombocskák. Amelyik hajóra klikkelsz, azt a hajót és az azzal megtett utat mutatja meg képekben. Szerintem nagyon izgis.

 

Kép

ÚJ BEJEGYZÉS ÉS FÉNYKÉPEK A

2003 - 2004 STAR GOMBRA KATTINTVA!